Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2017. 09. 09. 11:29:05

A kerékpár a KRESZ értelmében jármű, tehát a vezetéséhez ugyanazok a feltételek szükségesek, mint más jármű esetében:

  • járművezetésre alkalmas állapotban kell lenni;
  • ismerni kell a KRESZ-t.

A kerékpárodnak is közlekedésre alkalmas állapotban kell lennie, és fel kell szerelned a megfelelő tartozékokkal. Ezeket a KRESZ egy KöHÉM rendeletre hivatkozva határozza meg. Az első és hátsó lámpáknak tiszta időben legalább 150 méter távolságról láthatónak kell lenniük. Vannak kötelező és ajánlott tartozékok.

2017. 05. 04. 13:31:23
2017. 02. 21. 14:11:45
Kerékpározás során folyamatosan kosz és sár jut be az alkatrészekbe, melyek felgyorsítják az alkatrészek kopását. A kosz és a sár az alkatrészekbe bejutva nagy kárt okozhatnak, mert a kerékpár mozgó- és forráspontjai szárazon csiszolják egymást a használat során. Mivel a lánc tartalmazza a legtöbb forgáspontot, így annak kenésének elmaradása van a legnagyobb hatással a hajtás hatékonyságára. Mindemellett az olajozatlan, szárazon futó lánc sokkal jobban koptatja a többi alkatrészt is.
2016. 11. 23. 10:42:54

 

                       

2016. 11. 16. 18:13:37

Örömmel mutatjuk be nektek szervizünket, a Bringa Bázis kerékpár szakszervizt!

A legtöbb kerékpáros társunknak nagy kihívást okoz, hogy megtalálja a számára ideális kerékpár szerelő műhelyt. Mi a Bázison pontosan tudjuk, hogy mennyire fontos egy szaküzlet mindennapjaiban egy kiemelkedő szerviz szolgáltatás biztosítása vásárlóink részére.

Éppen ezért nagyon szigorúan válogatjuk azokat a kollégákat, akikkel a Bringa Bázis szerviz pultja mögött találkozhattok. Számunkra a legfontosabb a szervizelések során, hogy egy barátságos, megbízható és munkájára kiemelten odafigyelő csapattagunk vegye gondozásba a sokszor nem kis értékű kerékpárokat. 
A fentieknek tökéletesen megfelelő kollégáink:

„Zoli”

Zoltán egy igen magas empátiával rendelkező személyiség, akihez sokszor pont, hogy a személye miatt(is) térnek vissza hozzá vásárlóink, törzsvásárlóink. Munkájára mindig nagyon igényes, odafigyelő és pontos. Szakmai viszonylatban hozza az átlagos munkatempót (1-2 nap), mert a gyorsaságnál fontosabb számára a kiadott munka minősége. Szezon induláskor kicsit hosszabb időre vállal munkát (1-5 nap), mert szerencsénkre nagyon sokan szeretik és hozzák hozzá kerékpárjaikat. Ilyenkor sem esünk kétségbe! Testvér boltunkban dolgozó kollégánk, a hazai fabike-os élet egyik ikonja „Öcsi” is besegít a szerviz munkákba.

További érdekes infók:

- Alap szervizelésen felül, vázak esetleg alkatrészek újra festését is vállaljuk.
- Szerviz munkáinkra(is) mindig vállalunk garanciát!
- Kérünk Titeket, hogy kerékpárjaitokat csak tiszta állapotban hozzátok javítatni, mert csak így tudjuk átvenni azokat. 
- Az elkészült kerékpárokat egy héten belül kérjük elvinni, mert a hatalmas mennyiségű árukészlet és a sok - sok szerelési munka miatt kevés a helyünk, annak ellenére, hogy nagy üzlet vagyunk. Az el nem vitt kerékpárokat 3 hónap tárolás után értékesítjük.

 A nálunk vásárolt kerékpárokat egy hónap használat után garanciálisan átnézzük!

 

Keresés