Kölcsönző

 

                       

Bringa Bázis kerékpár kölcsönző, a bringázás gondtalan oldala!

Számos olyan élethelyzet van amikor egy kerékpárt érdemesebb inkább bérelni, mint sem megvásárolni. Kerékpár bérlés esetén levesszük az olyan terheket a bérlőink válláról, mint a folyamatos karban tartás, beállítás, kopó alkatrészek időben történő cseréje. Odafigyelünk a személyes igények szerinti beállításra és felszereltség igényre, valamint a mindenkori KRESZ szabályokat folyamatosan figyelemmel követjük és az előírt tételek folyamatosan felruházzuk kerékpárjainkat.

Végeredményképpen egy minden szempontból tökéletes kerékpárt adunk, amit valóban csak használnia kell bérlőjének.

Lehetőséget biztosítunk az egyedi igények kielégítésére. Ezt azt jelenti, hogy bármely kerékpárunkat igény szerint fel tudjuk szerelni olyan kiegészítőkkel mint, túra csomagtartó, túra táska, kerékpár zár, kulacs tartó vagy bukósisak. A legtöbb bérlőnk tókerülő túrára viszi kerékpárjainkat. Az ilyen túrák esetében erősen ajánlott élni ezen kiegészítők bérlési lehetőségével,amely csak kis mértékben növeli meg a bérlési költséget, de nagy segítségünkre lesz a túra folyamán, ezzel is növelve a kerékpározás élményét.

Bérlésre szánt kerékpár flottánk középkategóriás Kelly’s illetve CTM kerékpárokból áll. Legyen szó akár műúton, akár terepen történő túrázásról, minden igényt tökéletesen kielégítenek 29-es MTB és trekking kerékpárjaink. Az általunk bérbe adott összes modell több kivitelben és felszereltségben meg is vásárolható üzletünkben! Így lehetőség nyílik egy esetlegesen új kerékpár vásárlást megelőző nagyobb, alaposabb kipróbálásra!

 


Bérleti díjak
:

 

Felnőtt kerékpár: 1500 Ft/nap, 6000 Ft/hét 

 

Gyermekülés: 500 Ft/nap, 2000 Ft/hét

 

Vontatórúd: 900 Ft/nap, 6000 Ft/hét

 

Kerékpáros sisak: 100 Ft/nap, 500Ft/hét

 

Kerékpáros túratáska: 500 Ft/nap, 2000 Ft/hét
 

Kölcsönzési feltételek:

A kerékpár személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával, valamint 40.000 forint kaució letétbe helyezésével bérelhető.

A kerékpárok minimális bérleti ideje 3 nap.


Egyéb információk
:

Családi kedvezmény: 10%
(2 felnőtt + 1 gyermek, 1 felnőtt + 2 gyermek)

Tartalomhoz tartozó címkék: hír