Nyeregteszt

Ingyenes nyereg tesztelési lehetőség a Bringa Bázison!

Az egyik legnagyobb "mumus" a kerékpározásban, hogy megtaláljuk a számunkra legkényelmesebb nyerget! Mostantól nem kell vagyonokat költeni arra, hogy megtaláld a fenekednek leginkább kedvére valót! Gyertek és próbáljátok ki ingyen vadonatúj WTB és SMP tesztnyergeinket! Közel 15 nyerget lehet próbára tenni akár egy vagy több nagyobb tekerés alkalmával is!
Legyen szó bármely fajtájú kerékpárról, az országútitól a legdurvább gravity gépeken keresztül, a komfort nyergekig, itt biztosan megtalálod a magadét!


    

 

WTB Test Ride program keretein belül kipróbálhatod a legnépszerűbb WTB nyergeket! 

2016 óta a tesztnyereg kikölcsönzése előtt lehetőséged van arra, hogy az amerikai gyártó által kifejlesztett mérőeszközzel megállapítsuk a nyergen elfoglalt üléspozíciót és ennek alapján még pontosabban, testreszabottabban ajánljunk neked tesztnyerget. A bemérés után a WTB által készített skála alapján meghatározható, hogy a 15 tesztnyereg közül melyek az ideális nyergek számodra. 

A WTB tesztnyergei jellemzően Cro-Mo pálcásak és szintetikus borításúak. Tömegük általában nehezebb mint a megvásárolható nyergek, de a nyergek formája, párnázottsága és a nyeregtest rugalmassága azonos.  

Az alábbi WTB nyergek tesztelésére van lehetőség:
- WTB - Comfort
- WTB - High Tail
- WTB - Pure
- WTB - Rocket (135, 142 150 cm)
- WTB - Silverado
- WTB - Speed
- WTB - Speed She

- WTB - Volt (135, 142 150 cm)

A tesztelés menete

A tesztnyergeket 10.000 Ft kaució ellenében tudod elvinni, amely csak készpénzben rendezhető az üzletben.
A tesztelés befejezése után a kauciót természetesen visszakapod vagy ha valamelyik nyereg szeretnéd megvásárolni, akkor beszámítjuk a vásárlásba.
Egyszerre csak egy nyereg vihető el maximum 3-4 napra.

Nézz be hozzánk és kollégáink segítségével válaszd ki a megfelelő nyerget!

A nyergekről az alábbi linken tájékozódhatsz: WTB nyergek

Bringa Bázis csapata