Respro Techno maszk

Respro
16.990 Ft


A Respro Techno maszk a Respro maszkok közül a legjobb, mivel a szennyeződések széles skálájával szemben nyújt tartós védelmet.


Elállási jog korlátozás!
Kérjük vedd figyelembe, hogy a hatályos jogszabályok alapján a maszk zárt csomagolású egészségvédelmi terméknek (higiéniai termék) minősül, így kibontást követően az elállási jog nem érvényesíthető.

Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítási idő: 2023. ápr. 05.
Várható szállítási díj: 1.490 Ft
Kapható választék:
Méret:
Szín:
16.990 Ft

Leírás és Paraméterek

KERÉKPÁROS MASZK: RESPRO TECHNO MASZK

A Techno maszk egyesíti a Sportsta maszkban használt Hepa-Type rendszert, amely a sub-micron méretű szennyeződéseket szűri ki, és a City maszk Dynamic ACC (Activated Charcoal Cloth, vagyis aktív szenes textil) filterét. Ez a kombináció javítja a szűrési teljesítményt, mivel az egyes filterek tulajdonságait egyesítve megnöveli a kiszűrhető káros anyagok tartományát. Ennek köszönhetően növekszik a szűrőképesség, továbbá városi körülmények között a két szűrőtulajdonság egyesítése fokozza a szűréskapacitást. Részecskeszűrő képesség PM1 /PM1 = kisebb mint 1 mikron méret, 1 mikron = 1/1000 mm/.

A Respro maszkok szűrőjének anyagát elsősorban katonai alkalmazásra fejlesztették ki, amelynek célja a kiváló szűrőteljesítmény. A maszk tervezése során törekedtek arra, hogy ne akadályozza viselőjét a tevékenységének végzésében.

A Respro ugyanazon szűrőanyagokat használja a különböző maszkok esetében, hogy ezzel segítse elő a szennyeződések széles skálájának szűrését mind városi, vidéki illetve otthoni környezetben. 

Az aktív szenes filterek többé kevésbé az alábbi anyagok kiszűrésére alkalmasak (fajtától függően): savgázok, szerves gőzök (szénhidrogén), alacsony szintű ózon, fémes és nem fémes füstök, mikroszkópikus méretű részecskék, pollenek.

A Respro Techno mellett 2 új Techno szelepet is található, amelyek javítják az áramlástani mutatókat kilégzéskor. 

Ezeknek az újdonságoknak köszönhetően az EN149FFP1(S) előírásoknak megfelelően kifejlesztett Techno maszk a legfelső teljesítményi sávba helyezkedik el.
Tartós, könnyű kezelni, alkalmazkodik az európai szabványokhoz.


Techno maszk tulajdonságai
- Gyors légáramlást biztosító szelep
- Aktív szén bevonatú szűrő
- Neoprén anyag
- 2 db techno kilégző szelep
- Tépőzáras rögzítés


Előnyök
- Alacsony szűrési ellenállás
- Megszűri a kipufogó gázokat és a mikronnál kisebb részecskéket
- Tartós és mosható
- Kivezeti a hőt és párát
- Tökéletesen állítható a tépőzárnak köszönhetően

Felhasználási terület
- Kerékpározás
- Gyaloglás, séta
- Motorozás
- Futárkodás


Techno maszk méretezés

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!