Respro Techno maszk

Respro
16.990 Ft
Nem értékelt
Cikkszám: 6566540002
Várható szállítási díj: 1.000 Ft


A Respro Techno maszk a Respro maszkok közül a legjobb, mivel a szennyeződések széles skálájával szemben nyújt tartós védelmet.


Elállási jog korlátozás!
Kérjük vedd figyelembe, hogy a hatályos jogszabályok alapján a maszk zárt csomagolású egészségvédelmi terméknek (higiéniai termék) minősül, így kibontást követően az elállási jog nem érvényesíthető.

Országos házhozszállítás
MPL futárszolgálattal
Ingyenes kiszállítás
Már 50.000 Ft felett
Személyes átvétel
Akár még aznap
Kapható választék:
Méret:
Szín:
16.990 Ft

Leírás és Paraméterek

KERÉKPÁROS MASZK: RESPRO TECHNO MASZK

A Techno maszk egyesíti a Sportsta maszkban használt Hepa-Type rendszert, amely a sub-micron méretű szennyeződéseket szűri ki, és a City maszk Dynamic ACC (Activated Charcoal Cloth, vagyis aktív szenes textil) filterét. Ez a kombináció javítja a szűrési teljesítményt, mivel az egyes filterek tulajdonságait egyesítve megnöveli a kiszűrhető káros anyagok tartományát. Ennek köszönhetően növekszik a szűrőképesség, továbbá városi körülmények között a két szűrőtulajdonság egyesítése fokozza a szűréskapacitást. Részecskeszűrő képesség PM1 /PM1 = kisebb mint 1 mikron méret, 1 mikron = 1/1000 mm/.

A Respro maszkok szűrőjének anyagát elsősorban katonai alkalmazásra fejlesztették ki, amelynek célja a kiváló szűrőteljesítmény. A maszk tervezése során törekedtek arra, hogy ne akadályozza viselőjét a tevékenységének végzésében.

A Respro ugyanazon szűrőanyagokat használja a különböző maszkok esetében, hogy ezzel segítse elő a szennyeződések széles skálájának szűrését mind városi, vidéki illetve otthoni környezetben. 

Az aktív szenes filterek többé kevésbé az alábbi anyagok kiszűrésére alkalmasak (fajtától függően): savgázok, szerves gőzök (szénhidrogén), alacsony szintű ózon, fémes és nem fémes füstök, mikroszkópikus méretű részecskék, pollenek.

A Respro Techno mellett 2 új Techno szelepet is található, amelyek javítják az áramlástani mutatókat kilégzéskor. 

Ezeknek az újdonságoknak köszönhetően az EN149FFP1(S) előírásoknak megfelelően kifejlesztett Techno maszk a legfelső teljesítményi sávba helyezkedik el.
Tartós, könnyű kezelni, alkalmazkodik az európai szabványokhoz.


Techno maszk tulajdonságai
- Gyors légáramlást biztosító szelep
- Aktív szén bevonatú szűrő
- Neoprén anyag
- 2 db techno kilégző szelep
- Tépőzáras rögzítés


Előnyök
- Alacsony szűrési ellenállás
- Megszűri a kipufogó gázokat és a mikronnál kisebb részecskéket
- Tartós és mosható
- Kivezeti a hőt és párát
- Tökéletesen állítható a tépőzárnak köszönhetően

Felhasználási terület
- Kerékpározás
- Gyaloglás, séta
- Motorozás
- Futárkodás


Techno maszk méretezés

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!