Sponser

SPONSER SPORT FOOD                                                                                       

A Sponser svájci piacvezetőként több mint két évtizede, 1988 óta foglalkozik kiváló minőségű sport táplálékkiegészítők fejlesztésével és gyártásával. Széles termékválasztékukkal képesek megfelelni akár a hobbi- és fittness-sportolók, akár az élsportolók elvárásainak.

Az évente több mint 100 sportverseny támogatása, illetve az atlétákkal, sportszakemberekkel és a táplálkozástudománnyal való szoros kapcsolatuk következtében olyan tapasztalatokkal rendelkeznek, melyek lehetővé teszik számukra termékeik folyamatos és következetes fejlesztését. Ezzel tehát a legmagasabb szintű igények kielégítését képesek biztosítani.

Termékeiket hatásuknak megfelelően POWER , ENERGY, PRO és FIT&WELL termékcsoportokba sorolják.
A négy termékcsoprt lefedi mindazt, ami re gy sportolónak szüksége lehet, legyen szó állóképességi, küzdősportokról vagy erő-izomépítésről. 

                                                                                      
 


SPONSER ENERGY

Az energia készítmények szénhidrát formájában az atléták üzemanyagát jelentik. A nagy állóképességet igénylő sportokban a versenyzők számára elengedhetetlen a folyamatos energiaellátás. A SPONSER ENERGY a célzott energia bevitelt szolgáló termékek széles választékát kínálja, amelyek edzés vagy verseny alatt, közben és után is fogyasztandó, rehidratáló és regeneráló termékek formájában. Fogyasztása olyan sportembereknek javasolt, akik mind a legjobb teljesítményüket, mind a regenerációjukat a legmegfelelőbb táplálkozással kívánják támogatni.

A SPONSER ENERGY palettáján az optimális toleranciájú sportitalok mellett a megfelelő regenerálódás érdekében kifejlesztett speciális termékek is megtalálhatóak: energiaszeletek praktikus snack és folyékony zselé formájába, ugyanakkor a vitamin- és ásványi anyag-ellátásról sem feledkeznek meg.

- 4 fél izotóniás ital 9 ízben
- Müzli, zab és zselés energia szelet, erőreggeli gabonafélék
- Energiagélek: BCAA, koffein vagy extra magas ásványi anyag tartalom
- Laktóz és cukormentes regenerációs italok
- Speciális szénhidrát feltöltő, savasodás gátló, koncentrációt elősegítőSPONSER POWER

Erőfejlesztéshez, izomépítéséhez, sprint és intervallumos teljesítésekhez javasolt termékek. A SPONSER POWER termékei a test és az izmok felépítését szolgálják és elősegítik a regenerálódást. Ambiciózus sportolók számára készült, akik izomtömeget akarnak építeni és az edzéseik hatásait akarják javítani. Ezen táplálékkiegészítők csökkentik az izomlebontási folyamatot az edzést követően, elősegítve ezáltal az izomnövekedést és felépülést. Válogatott fehérjeforrások kombinációja az izomépítés és regeneráció támogatásához!

A termékek különleges összetevőket tartalmaznak, mint például a SPONSER Creatin Pyruvat, ami az egyetlen, világszerte szabadalmaztatott kreatin-piruvat, amely hitelesített minőségi és tisztasági garanciával rendelkezik. A SPONSER POWER termékek magas minőségű fehérjéket, aminosavakat és ásványi anyagokat is biztosítanak a legoptimálisabb emészthetőséggel.

- Fehérjék a legjobb minőségben, a keresztirányú mikro-szűréses eljárásnak köszönhetően (CFM)
- Aminosavak a fehérjeszintézis, glikogén raktárak, immunrendszer és a felépülés gyorsítása érdekében
- Fehérje szeletek extrém magas BCCA, glutamin és vitamin tartalommal
- Kreatinok, különleges vegetáriánusok részéreSPONSER PRO

A PRO termékcsaládot egyedülállóan és kompromisszumok nélkül az erősportolók és egyéb professzionalitásra törekvő atléták számára alkották meg. Az optimalizált táplálkozási megoldások segítenek az izomépítésben és a még hatékonyabb izomkidolgozásban, erőkifejtésben.

A SPONSER megfelelő és szükséges ismeretekkel rendelkező táplálékkiegészítő gyártóként csak magas minőségi előírásoknak megfelelő nyersanyagokat használ. Olyan márkanevek, mint az L-Carnipure® (legtisztább L-karnitin), Creapure® (hitelesített minőségi és tisztasági garanciával rendelkező kreatin formula), PeptoPro® (magas minőségű, könnyen emészthető fehérjeforrás), vagy a Vitargo® (a maltodextrinnél 100-szor nagyobb molekuláris súllyal rendelkező, árpakeményítőből készült igazolt szénhidrát) és a Whey CFM Nitro® (fehérje-hidrolizátumok tejsavóból) termékeik előszeretettel választott összetevői.

- Multiprotein szelet 5 különböző féle fehérjével
- Keresztirányú szűréssel nyert tejsavófehérje
- Lassú és gyors fehérjék, szénhidrátok, Kreatin, L-LeucinFIT&WELL

A sportolók időről-időre különösen igénylik védelmi erejük támogatását, fedezni kívánják a megnövekedett ásványi anyag és a vitamin igényüket, továbbá pótolni kívánják ezek hiányát. Az alapvető ásványi anyagok segítenek a test sav-bázis egyensúlyának szabályozásában, ami azért fontos, mert az anyagcsere hipersavasodás napjainak elterjed jelensége.

A SPONSER FIT&WELL termékcsalád nemcsak a zsírégetéshez használt alacsony kalóriás sportitalokról gondoskodik, hanem a súlyszabályozást segítő, alacsony szénhidrát-fehérje shake-ek választékáról is. Különleges készítmények színesítik kínálatot, amelyek étrend kiegészítőként megfelelőek az egészséges ízületi rendszer fenntartásához, erősítik az immunrendszert és elősegítik az emésztést.

- Anyagcsere-aktiváló összetevőket tartalmazó étrend kiegészítők a testsúly kontrollálásához
- Ideális fehérjeforrások ovo-vegetáriánus diéta alatt, tejfehérje-allergia, laktóz-, illetve glutén-érzékenység esetén
- Alapvető magnézium és C-vitamin forrás

Amennyiben kérdése, véleménye van, vagy termékajánlásra van szüksége, keressen bennünket a megadott elérhetőségeken!


 

Rendezés: