Menü

WD40 Bike Wet Lube kenőanyag (100ml)

Ár:
2.890 Ft
Gyártó: WD40
Szállítási díj: 1.000 Ft
Várható szállítás: 2020. április 03.

Leírás és Paraméterek

Kerékpár kenőanyag: WD40 Bike Wet Lube nedves láncolaj

A WD40 Bike Wet Lube kerékpár láncolaj egy ideális termék azok számára, akiket nem tántorít el az esős és sáros időjárás sem.

A kerékpár kenőanyag mélyen behatol a láncszemek közé, és megakadályozza a rozsdásodást, valamint hosszú távú kenést biztosít még extrém időjárási körülmények között is. Csökkenti a súrlódást és a kopást, növelve ezáltal a lánc hatékonyságát. Használatával megerőltetés nélkül hajthatja kerékpárját és élménnyé válik a biciklizés.

Felhasználási terület
- Lánc
- Váltók
- Fogaskerék

        

Amiért ajánljuk
- Hosszan tartó kenést biztosít
- Csökkenti a súrlódást és kopást
- Növeli a lánc hatékonyságát
- Véd a rozsda ellen

TIPP 1
A kenőanyag használata előtt, az optimális hatás érdekében először tisztítsa meg a láncot WD40 BIKE zsírtalanítóval, így megszabadulhat a kosztól és az olajtól.

TIPP 2
A lánc kezelésekor csepegtessen kenőanyagot minden egyes láncszemre, ahelyett, hogy a lánc felszínét kezelné. A kenőanyag nem hat a lánc külső felületén, hatását úgy fejti ki, hogy csökkenti a súrlódást és nem engedi be a koszt a görgők belsejébe. Miután a kenőanyag kifejtette a hatását, egy ronggyal törölje át a láncot. Ez a lépés azért fontos, mert a lánc külsején maradt kenőanyag vonzza a koszt és szennyeződést.

Keresés